Blendi Salaj

Nje diskutim per te ardhmen e Peshkut

Me dreka të organizuara në grupe, buqeta me lule dhe urime të shumta dhe protesta të pakta, gratë shqiptare festojnë edhe këtë vit 8 Marsin.

I mbuluar më flamurin kombëtar, Kapiteni Feti Vogli mbërrin në Shqipëri në orët e para të mëngjesit

Le të mos e mbulojmë të vërtetën e tij të thjeshtë me buqeta patetizmi dhe demagogji. I riu Feti Vogli nuk ishte në Afganistan, as për të vrarë, as për të prerë, kishte shkuar për Punë.

"A Show" përmbush, provokon dhe frymëzon si një predikim në Kishën e Krastës

A do të mund një bashkim qytetarësh të ndalë një qeveri të vendosur për të importuar plehra?

Çfarë thotë për moralin e shoqërisë (kineze, por jo vetëm) neglizhenca e kalimtarëve?

Presidenti Topi s'ka të bëjë me Opozitën, por është në opozitë me Mazhorancën

Ne jemi 99% (100)

99 vs 1. Shanset janë të mira në tabelat e manifestuesve, por ndërsa protestat përhapen, paqartësia mbetet

Ish Kryeministrja e Ukrainës e ka quajtur dënimin e saj një shembull të autoritarizmit

Ftesa e Edi Ramës për një debat publik me Kryeministrin ka gjasa të forta të mbetet vetëm kaq, një ftesë

Demokratët nuk e kanë kritikuar Paktin në asnjë pikë por e kanë hedhur poshtë në tërësi

Me një borxh prej 490 miliardë dollarësh, këtyre rrënojave mund tu shtohet edhe ekonomia greke

Mima i PD-së: Kjo është lëvizje populiste për qëllime elektorale. Kodheli e PS-së: është vetëm për të ndihmuar familjet e varfra

Berisha New York Nasdaq

Faqet