Marin Mema

Rruga kalon përmes Gjirit të Lalzit, deri sa derdhet tej me detin në horizont. Janë vetëm pak minuta udhëtim, që mjaftojnë për të të njohur një zonë të fshehur pas plazhit, kaq shumë të frekuentuar nga turistët.

Kërkimet e autoriteteve greke për eshtrat e ushtarëve të rënë gjate Luftës Italo-Greke të viteve 1940 – 41 do të përqendrohen, siç është bërë e ditur në disa pika të ndryshme të vendit.

"Jemi afër Bovillës dhe nuk kemi ujë, pasi nuk ka burime. Na japin një ndihmë ekonomike prej 30 mijë lekësh të vjetra dhe edhe atë, një muaj na e japin një muaj jo, kështu që nuk e merr vesh"

Faqet