xhatani

Sikur... (18)
Shqipëri (2)

Shqipëri

Nëna ime Dashur

Të njoh nga dasmat dhe e qara

Nga kangjellat

tek rruginat

Je lulja e majave

Atje 

Ku zhgabat s'tradhtojnë kurrë

Atje 

Ku Tiranit'ë

Dhe Tirana nuk rreshtin së rrahuri

Atje më gjeni

Të shtrirë

Përgjum

 

 

Hitleri (3)
Poezi (4)

Faqet